+31 (0)74 - 243 34 22 Ma - Vr: 8:30 - 17:00 sales@cematic.nl
 
 

Nieuws

november 22 2016

MicroPrecision MP700 schakelaar met M12 connector

Microprecision Electronics SA heeft de mogelijkheden uitgebreid van de MP700 serie vloeistofdichte veiligheidsschakelaars om zo te voldoen aan de wens van de markt om veiligheidsschakelaars als sensor toe te passen in industriële bus systemen. De veiligheidsschakelaars zijn nu beschikbaar met een M12 connector direct geïntegreerd in de behuizing waardoor er eenvoudig en zeer flexibel een interface connectie naar een industriële bus gemaakt kan worden. Deze eigenschap zorgt ervoor dat er eenvoudig een afkoppelbare kabelverbinding gemaakt kan worden, daar waar eerst enkel geïntegreerde kabelverbindingen beschikbaar waren.

Downloads

pdfDatasheet

Meer informatie
Mocht u graag meer informatie willen of wenst u een bezoek van een van onze outside sales engineers, neem dan contact op met de heer Marco Kruts tel. +31 (0)74-243 34 22 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

november 10 2016

Nieuw in ons leveringsprogramma! nVent Hoffman schakelkasten en behuizingen

Vanaf heden is Cematic-Electric ook officieel distributeur voor de schakelkasten en behuizingen van het Amerikaanse merk Hoffman (onderdeel van nVent).
Onder het merk Hoffman zijn er vele uiteenlopende behuizingen en schakelkasten leverbaar in staal, aluminium en RVS die ook zeer snel leverbaar zijn op basis van klantspecificatie.
Naast schakelkasten en behuizingen leveren wij vanaf heden ook een groot assortiment aan airco's en warmtewisselaars.

Mocht u graag meer informatie willen of wenst u een bezoek van een van onze outside sales engineers, neem dan contact op met de heer Marco Kruts tel. +31 (0)74-243 34 22 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op http://www.cematic.nl/producten/behuizingen-schakelkasten

 

 

november 02 2016

Nieuwe website Cematic-Electric

Welkom op de nieuwe website van Cematic-Electric B.V.

Naast een moderene uitstraling is het vanaf nu ook mogelijk om producten te selecteren op basis van productfilters en kunt u bij vragen (werkdagen 8:30 - 17:00 uur) ook direct advies krijgen van onze productspecialisten middels de online chatmogelijkheid.

Op dit moment voeren wij nog dagelijks updates uit aan onze productdatabase zodat wij u ons volledige productassortiment online kunnen tonen.
Het kan daarom voorkomen dat het product of merk dat u zoekt nog niet op onze nieuwe website staat.

Indien u het product van uw keuze niet terug kunt vinden op onze website dan kunt u contact opnemen met de heer Marco Kruts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de heer Roy Laros (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

september 09 2016

Cematic‐Electric sluit nieuwe distributieovereenkomst met Microprecision

Cematic‐Electric heeft een nieuwe distributieovereenkomst gesloten met het Zwitserse Microprecision. Cematic‐Electric dat sinds vorig jaar een dochteronderneming is van Idétrading Electronics, is al distributeur voor de vloeistofdichte microschakelaars van Microprecision.

Met de overname van Cematic‐Electric door Idétrading Electronics zag managing director John Laros nieuwe kansen en mogelijkheden met de andere producten die ook in het programma bij Microprecision zitten. Voor de distributie van configureerbare mil‐spec indicatieled's en metaalfolieweerstanden zocht Microprecision al enige tijd een partner voor de Nederlandse markt. De mil‐spec indicatieled's zijn net als de vloeistofdichte microschakelaars configureerbaar in uiteenlopende lengtes, connectoren, spanningen en kleuren. Deze led's vinden vooral toepassing in de zware industrie, luchtvaart en speciale paneelbouw.Ook nieuw in het programma van Cematic‐Electric zijn metaalfolieweerstanden. Die kennen een zeer hoge en langdurige betrouwbaarheid en voldoen aan een nauwkeurige temperatuurcoëfficiënt en weerstandtolerantie. Door de tweedraads constructie zijn de weerstanden ook bestand tegen schokken en vibraties en daardoor geschikt en ook gecertificeerd voor defensie‐ en luchtvaarttoepassingen.

augustus 01 2016

Inductieve POLAR sensoren voor EX-zones tot -60 ℃

Nieuw in het leveringsprogramma van EGE

Voor omgevingstemperaturen tussen -60 ℃ en + 60 ℃ heeft EGE inductieve sensoren geschikt voor Ex-zone 0/20 ontwikkeld. De in RVS 1.4571 en PTFE uitgevoerde sensoren hebben een IP klasse van IP68 / IP69K, waardoor ze zelfs in omgevingen met frequente temperatuurschommelingen en in zware industriële omgevingen nog betrouwbare resultaten blijven geven. De sensoren dienen verbonden te worden met een externe versterker van het type IKM 122 Ex. Op dit moment is de sensor in twee uitvoeringen leverbaar, M12 en M18 met 2 meter FEP kabel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de POLAR sensoren kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, tel. 074 - 243 34 22 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

juni 20 2016

Nieuwe Frei voeding met extreem smalle bouwvorm

Frei heeft een nieuwe voeding ontwikkeld die zich absoluut kan onderscheiden door de zeer smalle bouwvorm. Deze voeding, type 149001-51071, kan hoge prestaties leveren en is geschikt voor 24V / 5A 120W. Naast het hoge rendement, kent deze voeding ook zeer lage nullastverliezen en is de voeding UL gecertificeerd. Deze voeding is vanaf heden leverbaar onder artikelnummer 149001-51071.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, tel. 074 - 243 34 22 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.